Connect with us

Hi, what are you looking for?

АКТУЕЛНО

ВИДЕО: Дочек на 2021 во Скопје, Струга и Куманово

Македонија со огномети и пиротехника ја дочека Новата 2021 година. Поради мерките за заштита од коронавирус, за првпат не се организираа прослави по угостителски објекти. Затоа, пречекот за 2021 година се организираше во домашна атмосфера. Улиците низ сите градови во државата се скоро празни, освен одредени плоштади каде жителите шетаа пред дочекот.

Со затворени локали и угостителски објекти, празни улици и во домашна атмосфера, се дочека Новата година во Струга и Куманово.

Advertisement. Scroll to continue reading.

error: