Медиасет.мк

Медиасет

(Видео) Најспектакуларните моменти на „Златна бубамара“: се пееше, се смееше, поштеден не беше никој

Долго, но слатко – вака може да се опише вчерашната „Златна бубамара на популарноста“. Пуликата пееше со Игор Џамбазов, Гуру Харе, Драган Мијалковски, Жељко Самарџиќ. Враќањето на Сашко Коцев ги воодушеви присутните, а Тино и Атанас ги оставија сите без здив со шеги на сметка на општествените случувања. Не беа поштедени ниту политичарите од степд ап комичарот Жарко Јовановиќ.

Публиката со овации го пречека Коцев.

Златна Бубамара и Ранко Петровиќ, не го заборавија Леонид Индов, за кого се собираа донации за лекување во Виена.

Игор Џамбазов и Гуру Харе, на сцената направија спектакл со „Македонкејшн“.

Џамбаз го најави легендарниот Драган Мијалковски со специјална песна.

Драган Мијалковски доби Златна бубамара за животно дело, организаторот Ранко во поход да ја крене публиката на нозе.

Стенд-ап комичарот Јовановиќ ги имитираше Никола Груевски, Димитар Апасиев, а покажа и што пее Димитар Ковачевски, но и што учи да пее:

Се доделија десетици награди.

Трендинг

На почеток
error: