Connect with us

Hi, what are you looking for?

ДОСИЕ

(ВИДЕО) Виолинистот и Мелани, приказна која ќе ве потсети на вистинските вредности

Во време кога сè се врти околу вирусите, ова е приказна за една посебна девојка со Даунов синдром и Виолинист од Хрватска. Секој ден, во загрепската Јуришишева, тие носат насмевки на лицата на граѓаните. Во овие тешки времиња, Мелани и Иво ќе ве потсетат дека и покрај оддалеченоста, нашите срца треба да бидат поблиску од кога било!

error: