Медиасет.мк

#ТРЕНД

(ВИДЕО) Женска тепачка во центарот на Струмица, едната остана полугола


Шokaнтно видео се појави на социјалните мрежи во Македонија. На видеото се гледаат две повозрасни жени кои среде бел ден се пресметуваат со тупаници!

Целиот настан се случува сред бел ден во центарот на Струмица во близина на пазарот каде поминуваат многу граѓани но и деца.

За сега не се знае која е причината за конфликтот.Трендинг

На почеток
error: