Медиасет.мк

#ОХРИД

Поради асфалтирање, улицата „Јане Сандански“ утре ќе биде затворена за сообраќај

Поради асфалтирање, улицата „Јане Сандански“ утре (29.09.2021)  во период од 5.00 ч до 16.00 ч. ќе биде затворена за сообраќај. Надлежните служби при општина Охрид упатуваат апел до охриѓани од вечерва  да ги отстранат  паркираните  возила од  двете страни на коловозните ленти  со цел во раните утрински часови  непречено да  започне реализацијата на предвидените  градежните активности.

Трендинг

На почеток
error: