Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФОКУС

Апасиев за Шилегов: Несреќо скопска, па шо не кажуваш во јавност дека ист член од закон, до пред година дена си го толкувал на еден, а сега на друг начин

Апасиев за Шилегов: Несреќо скопска, па шо не кажуваш во јавност дека ист член од закон, до пред година дена си го толкувал на еден, а сега на друг начин

Јавното препукување помеѓу скопскиот градоначалник Петре Шилегов и лидерот на Левица, Димитар Апасиев, не само што не стивнува, туку се разгорува.

Двајцата веќе неколку дена се расправаат за паркирањето и за Пајак-службата на Град Скопје, откако пред некој ден било подигнато возилото на Апасиев.

Пратеникот преку својот ФБ профил упати и неколку навреди на скопскиот градоначалник, нарекувајќи го „несреќа скопска“ и „пијандура непрокопсана“.

„Несреќо скопска. Па шо не кажуваш во јавност дека ист член од закон, до пред година дена си го толкувал на еден, а сега на друг начин – нормално, на штета на граѓаните!

Advertisement. Scroll to continue reading.

Прочитај повеќе Апасиев за Шилегов: Несреќо скопска, па шо не кажуваш во јавност дека ист член од закон, до пред година дена си го толкувал на еден, а сега на друг начин at Скопје1.мк.

error: