Connect with us

Hi, what are you looking for?

АНИМАВЕТ

Голем помор на риби кај производители на крап, се случува во моментот на Тиквешко Езеро, почнувајќи од вчерашните утрински часови, а се уште трае,...

АНИМАВЕТ

Наскоро во Зоолошка градина Скопје ќе пристигнат сервали и црвени птици од видот Скарлет Ибис . Сервалите се африкански предатори од семејството мачки. Сервалот...

АНИМАВЕТ

Стационарот во рамки на јавното градско претпријатие „Лајка“ официјално е пуштен во употреба. Тој располага со мал административен дел, амбуланта за бездомните кучиња, дел...

Advertisement

Facebook

error: