Connect with us

Hi, what are you looking for?

#АНИМАВЕТ

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Масовно труење на кучиња во Охрид

Денеска е забележано масовно труење на кучиња во охридското село Косел, а вознемирувачко видео од овој нечовечки чин веќе се споделува на социјалната мрежа Фејсбук.

„Масакар во с. Косел, Охрид. Ми ги отруја душињава што ги хранев, предупредував на тоа та затоа и ги објавував скоро секој ден. Полиција доаѓа на терен. Само да стигнеме до сторителот бел ден не ќе види. Ми трпи и работа и сѐ, животов ми се скрати ќе ја тужам и државава за нанесен душевен бол и сѐ. Ми ја нема уште една голема кучка, стерилизирана и скоцкана чувана со години тука, телото го нема никаде“, стои во објавата.

error: