Connect with us

Hi, what are you looking for?

ХАЈТЕК

Футуристичкиот „Биовизир,“ личен заштитен скафандер со прочистувач на воздухот, кој се рекламира како ефикасен во спречувањето на ширењето на коронавирусот, беше првпат претставен во...

ХАЈТЕК

Апликацијата „ Google Play Music“ е исклучена за многу корисници, не работи ниту веб страната. Корисниците добиваат порака дека можат својата музика на „YouTube...

ХАЈТЕК

Facebook Dating, адутот на социјалната мрежа во борба со Tinder и другите апликации за запознавање, конечно е достапен во Европа по долго одложување. Facebook...

ХАЈТЕК

И Xiaomi се пошегува на сметка на Apple, со новата иницијатива за намалување на количината на пластика. Од компанијата најавија дека Mi 10T Lite ќе...

Advertisement

Facebook

ХАЈТЕК

Карантинот и ограничувањата на движење резултираа во енормно зголемен број на нови  корисници на веб-страницата Libraries NI (Библиотеки Северна Ирска) од почетокот на март. Веб-страницата тврди...

error: