Connect with us

Hi, what are you looking for?

ТВИТЕР

(ФОТО) Откако престанаа да пружаат алишта во Ѓорче, одма друго

Пред околу еден месец градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски, објави дека со измените на Одлуката за комунален ред, жителите на оваа општина, повеќе нема да смеат да сушат алишта во двор.

На социјалните мрежи објавија фотографија и се пошегуваа дека по носењето на оваа одлука се чувствува дека е друго.

„Ѓорче Петров откако престанаа да пружаат алишта према главната улица, одма друго“, стои во описот на фотографијата.

Ѓорче Петров откако престанаа да пружаат алишта према главната улица, одма друго 🌸

Geplaatst door Ina Mnogufina op Maandag 5 oktober 2020

error: