Connect with us

Hi, what are you looking for?

ТВИТЕР

„Кога Ѓорчев ќе отиде кај Антонио на гости, ќе има рација“, Твитер гори по новите мерки за ковид

Забрана на семејни прослави, забави, слави и други собири  e новата мерка за заштита од коранвируст, заради која вчера на социјалните мрежи хуморот е на највисоко ниво. Ова се дел од реакциите на твитер.

error: