Connect with us

Hi, what are you looking for?

АНИМАВЕТ

(ВИДЕО) УЖАС: Улични кучиња се користат за борби

На социјалните мрежи објавено е видео од борба на кучиња. Станува збор за домашно куче кое се бори со немоќно куче од улица.

„Денес овој “фотограф” на својот профил сподели како го бори кучето со немоќно куче од улица! И не му било првпат“, стои во описот на видеото.

Според коментарите под видеото, лицата кои биле дел од овој настан се пријавени во полиција и во Агенцијата за храна и ветеринарство.

error: