Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

Откако Стојанче беше поставен за директор на ЦУК: Проблемот со Короната е решен, ќе ја искрши со главата како да е ќерамида

Владата на седнца донесе одлука Стојанче Ангелов да го именува за в.д. директор на Центарот за управување со кризи. Ова се дел од коментарите на твитерџиите.

https://twitter.com/bonitopp/status/1330112110299328515

https://twitter.com/KaPetnaest/status/1330238055136059392

Трендинг

На почеток
error: