Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

Твитер гори, Груби му средил на Бујар за пресадување коса

Повеќе медиуми, пренесоа дека Груби бил ангажиран како преведувач во „Жолтата куќа“ сугерирајќи на тој начин, дека тој бил директно инволвиран во случувањата во неа.

Вицепремиер Артан Груби подоцна изјави дека преведувал за Хашкиот трибунал, но негира каква и да е поврзаност со озлогласената „Жолта куќа“.

Ова предизвика лавина реакции на социјалните мрежи, а ова се дел од нив.

 

https://twitter.com/fonspricn/status/1331563044397314049

https://twitter.com/siljanstrkot2/status/1331304241365979136

https://twitter.com/Nepoznato_liC/status/1331307170600783877

Трендинг

На почеток
error: