Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

(Видео) Додека детето слуша онлајн настава, мајка му се прошета гола низ собата

На социјалните мрежи се појави снимка од онлајн настава во Америка. Додека наставничката им објаснуваше на децата, мајката на еден од учениците, за момент се прошета гола пред камерата.

Наставничката веднаш му кажа на ученикот да ја исклучи камерата. Жената не знаеше дека во тие моменти нејзиниот син има онлајн настава.

https://twitter.com/Mufaa6/status/1312802970120196097?ref_src=twsrc%5Etfw

Трендинг

На почеток
error: