Connect with us

Hi, what are you looking for?

АНИМАВЕТ

(ВИДЕО) Монстурм од Лазарополе намерно прегазил селско куче

„Дечково со автомобилот на кој му е отворен гепекот,денес во 18 часот со намера ја прегази иконата во Лазарополе,позната шарпланинка која се одзива на Бистра,миленик на сите дечиња и гости во селото.
Намерата му била да се освети бидејќи Бистра, кога дечкото доаѓал во планинава со неговото куче,Бистра “на водно го повредила кучето”. Пред се,Бистра не напаѓа никого,душка кучиња но ако се агресивни се брани.
Овој идиот сред село намерно ја ПРЕГАЗИ,и самиот изјави дека се СВЕТИ за неговото куче“, пишува Борис Гиновски.

Отворете ја неговата објава и ќе видите видео од Бирстра, по ударот. Во меѓувреме, се бара идентитетот на човекот кој намерно ја прегазил.

Дечково со автомобилот на кој му е отворен гепекот,денес во 18 часот со намера ја прегази иконата во Лазарополе,позната…

Geplaatst door Boris Ginovski op Zondag 27 september 2020

error: