Медиасет.мк

#ФОКУС

(ВИДЕО) Собранието полошо од пазар: Дерење, кинење листови, тропање

До доцна синоќа траеа препукувањата помеѓу пратениците од власт и опозицијата Законодавно-правната комисија. Измените на Законот за работни односи се разгледани според извештајот потпишан од Снежана Калеска-Ванчевска. Распрвата ескалираше кога пратениците од ВМРО-ДПМНЕ се обидуваа да и го исклучат микрофонот на Калеска-Ванчевска за да не прогласи крај на седницата, додека пак пратеникот Бајрам Кадрија од […]

Трендинг

На почеток
error: