Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФАЦИ

Џамбазов со песна се прости од Балашевиќ

Од Балашевиќ се прости и нашиот познат актер Игор Џамбазов, како што доликува за ваков човек – со песна. Џамбазов на својот инстаграм – профил сподели видео со своја изведба на познатата песна на Балажевиќ од 1985 – „Slovenska“.


Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

error: