Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФАЦИ

Диџеј од Скопје кој прво помагаше, сега и замоли за помош

Диџеј Мац или Марјан Петровски, јавно и без срам, побара помош за неговата сестра. Всушност, не парична или било каква добротворна работа, туку работно место каде чесно ќе може да заработува месечна плата.

“До сега таа имама пратено  на над 50 места свое CV и и нема добиено одговор од никого затоа што ние немаме врски“, пишува диџеј Мац .

Всушност, Мац и е познат на јавност и како хуманитарец.

Advertisement. Scroll to continue reading.
error: