Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФОКУС

Фото: Ако ништо друго, Скопје барем е убаво, иако неисчистено и лизгаво

Жителите на Скопје се жалат дека учиците и тротоарите не се исчистени. Но, ја гледаат добрата страна и на ова лошо постапување. Голем дел уживаат во снегот и времето го користат да излезат на чист воздух.

Уживајте со убавото Скопје.

Advertisement. Scroll to continue reading.
error: