Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

(ВИДЕО) Теута во Тетово со најнова технологија чисти снег, странците можат да позавидат!

Заврна снег во Македонија, а на улиците во нашата држава се користи најнова технологија за чистење на истиот. На ваква технологија можат да ни позавидат и светските метрополи.

Трендинг

На почеток
error: