Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФОКУС

(ФОТО) Замрзнаа Нијагарините Водопади

Замрзнаа делови од водопадите на Нијагара на границата меѓу САД и Канада кога температурите паднаа на -18 степени. Студениот бран, кој и понатаму е присутен во американската држава Њујорк и во другите делови на Северна Америка, доведоа до замрзнување на водопадите, кои се туристичка атракција.

Туристите што деновиве ги посетија водопадите објавија фотографии од големи парчиња мраз како пловат во водата, облаци од пареа и виножито.

error: