Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

Македонија пат не е изненадена, туку запрепастена: Со солило за сирење ли прскаат за да ги одмрзнат улиците?

https://twitter.com/Fingerprint83/status/1360709904860864512

Трендинг

На почеток
error: