Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФОКУС

Николовски побара оставка од Лидија Димова

Вицепремиерот Љупчо Николовски, преку својот фејсбук профил побара оставка од директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Лидија Димова.

“Директорката Лидија Димова, смета дека не треба да даде оставка, но јас имам спротивен став. На наредната владина седница ќе побарам оставка и разрешување на директорката на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност”, напиша Николовски.

error: