Connect with us

Hi, what are you looking for?

#КИНО

ВИДЕО: Најдобриот празничен филм на сите времиња

IMDb состави список на најдобри божиќни филмови според гледачите.

Земени се во предвид филмови кои биле оценети повеќе од илјада пати, а најдобриот од сите е „Тоа е прекрасен живот“ (It’s A Wonderful Life) од 1946 година.

Филмот доби оценка 8,6 од околу 400 000 гледачи.

error: