Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФАЦИ

(ВИДЕО) „На нив сети се“, промовирана песна на Влатко Илиевски

Вчера беше објавена песна на починатиот пејач Влатко Илиевски, со наслов „На нив сети се“. Песната ја направи Владимир Дојчиновски Дојчин и таа е посветена за сите деца во светот. Наскоро се очекува промоција на цеде со голем број необјавени негови песни.

 

error: