Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФОКУС

ВИДЕО: Сакам лаптоп за настава, ќе го вратиме по пандемијата – дечиња од кумановско село кои ќе ви ја растреперат душата

Далеку од училишните клупи сите деца немаат еднаква можност за следење онлајн настава. Погледнете го документарниот филм „Образование надвор од мрежата“ за тоа како едно семејство од кумановско успева да преживее во време на коронавурус.

Видеото видете го тука

error: