Connect with us

#ТВИТЕР

ВИДЕО: Шилегов и свирна на Симона, па твитерџиите му свирнаа на Шилегов

#АМАЗОШТО

Македонија пат не е изненадена, туку запрепастена: Со солило за сирење ли прскаат за да ги одмрзнат улиците?

Continue Reading

#АМАЗОШТО

(ВИДЕО) Теута во Тетово со најнова технологија чисти снег, странците можат да позавидат!

Заврна снег во Македонија, а на улиците во нашата држава се користи најнова технологија за чистење на истиот. На ваква технологија можат да ни позавидат и светските метрополи.

Continue Reading

#АМАЗОШТО

Го заплескаа Венко, откако Вучиќ му направи „доџи јуче“

Твитерџиите и овојпат не му остаа должни на минситерот Венко Филипче:

 

 

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Facebook

Трендинг

Copyright © Mediaset.mk / 2020

error: