Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФАЦИ

(ВИДЕО) „Љуби, љуби“ – нова песна на Владо Јаневски

Владо Јаневски денес слави роденден. Тој полни 60 години, и во чест на роденденот од  “Кроација Рекордс”  го објавија најновиот македонски сингл на Владо  кој носи наслов „Љуби, љуби“. Песната со љубовните  стхови одлично се вклопи за јубилејот.

“Се заљубов на прва ми се виде совршена“, е само дел од песнта на Владо. Музиката и аранжманот се негови, а тексот на Борис Ѓурѓевиќ.

Advertisement. Scroll to continue reading.
error: