Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mediaset.mk

АКТУЕЛНО

Познатата италијанска глумица и сценаристка Дарија Николоди, инаку мајка на глумицата Асија Арџенто, почина на 70-годишна возраст, во Рим. Нејзината ќерка го потврди тоа...

error: